Scholensluiting

De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting zal in ieder geval tot 6 april duren. Via deze pagina houden we de ouders en kinderen van de Simon Carmiggeltschool op de hoogte. De informatie op deze pagina wordt regelmatig aangevuld.

Voor ouders / verzorgers

U vindt onze officiële berichtgeving rondom het Coronavirus onderaan deze pagina onder het kopje Downloads.

Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn:

Attentie:

Wij geven dagelijks digitale lessen aan groep 4 t/m 8 tijdens de scholensluiting. Kijk op de webpagina van de groep van uw kind voor het tijdstip van instructie via Google Meet. Voor alle groepen 1 t/m 8 staat het werk op een speciale webpagina van de groep. Zie de buttons hieronder.

Thuiswerken door kinderen

De komende tijd is onze school dicht. Dat geeft vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid! Je kunt namelijk ook zonder school aan het leren zijn! Op websites van elke groep laten we je zien hoe we dat doen. Kies hieronder je eigen groep:

Groep 1/2 Groep 3

Groep 4 Groep 5

Groep 6 Groep 7

Groep 8 Bewegingsonderwijs

ICT problemen

Technische vragen omtrent het inrichten van de ICT faciliteiten kunnen via Schoudercom aan Jeffrey Toet worden gesteld.

Mocht u geen toegang hebben tot digitale hulpmiddelen zoals computer of tablet neem dan via Schoudercom contact op met Ewout van Asperdt.

Vragen(half)uur ICT op maandag, dinsdag en woensdag

maandag 30 maart tussen 11.00 en 11.30 uur: via Google Meet (code = .........)

De code wordt rond 10.30 uur op deze pagina gepubliceerd!

Downloads

19 maart 2020 - 13:30 uur | Brief aanwezigheid schoolmedewerkers, communicatie en opvang leerlingen
In deze brief vindt u informatie over de aanwezigheid van leerkrachten en medewerkers op school met ingang van maandag 23 maart. Daarnaast informatie over de communicatie van en met school en aanvullende toelichting op de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen.
16 maart 2020 - 17:15 uur | Brief opvang en thuiswerken
In deze brief vindt u informatie over de opvang van kinderen met ouders in vitale beroepen, de inrichting en opzet van het thuiswerken en het ophalen van fysieke materialen op dinsdag 17 maart.
15 maart 2020 - 20:35 uur | Brief Corona virus - sluiting school
De regering heeft op 15 maart besloten tot het sluiten van de scholen. Dat heeft nogal wat gevolgen. Deze sluiting zal in ieder geval tot 6 april duren. In deze brief vindt u de eerste informatie rondom deze algehele sluiting.